Bento termékek

Kedves Gazdik!

Cégünk a Gálos és Horváth Állatorvosi BT 1994 óta rendelkezik állatorvosi rendelővel és vesz részt aktívan Sopron város és környéke kedvenc állatainak gyógyításában.

2007 tavaszán megnyitottuk állatgyógyszertárunkat.

Úgy gondoltuk, hogy a gyógyszertárban is szükség van kedvenceink minőségi állateledelekkel való ellátására.

A gyógyszertár megnyitásától fogva jelen van üzletünkben a EUKANUBA tápok széles választéka. A EUKANUBA tápok kiváló minősége mellé társított ára azonban sok ember számára súlyos anyagi terhet jelentett.

Olyan tápcsaládot kerestünk, amely kiváló minőségéhez elfogadható ár is társul. Minden vásárlónknak illetve rendelői páciensünk gazdájának azonban tudnia kell, hogy ha  a patikánkban tápot vásárol, itt csak olyan terméket talál amelynek  minőségéhez a nevünket tudjuk adni.

Hosszas keresés után 2007-ben  - úgy érezzük - megtaláltuk azt a minőségi eledelt a BENTO KRONEN tápcsaládot, amellyel - kedvenceinket napi szinten sokkal olcsóbban etetve mint gondolnánk - gyakorlatilag a EUKANUBÁval minimum megegyező minőségben tudjuk állatainkat etetni.

A BENTO KRONEN márkanév egy tápcsaládot jelöl, melynek különböző tagjai más-más áron kínálnak megbízható illetve kiváló minőségű táplálást kutyáinknak, macskáinknak. Zárójelben megjegyezzük, hogy VERSELE-LAGA illetve PRESTIGE  márkanéven a BENTO KRONEN termékeket gyártó belga cég készít gyakorlatilag az összes házi emlős- és madár kedvenc részére csúcsminőségű eledeleket.

A BENTO KRONEN tápcsalád KUTYÁKNAK készülő tagjai közül patikánkban a csúcsminőségű BENTO KRONEN NUTRITIONAL BALANCE sorozat tagjait, illetve a kommersz kategóriában a megszokott bolti tápoknál jobb, de nem prémium minőségű, viszont kedvező árú BENTO KRONEN CLASSIC és BENTO KRONEN HAPPY LIFE sorozat termékei árusítjuk.

 A Nutritional Balance tápcsalád a 2008-as év folyamán új taggal bővült, a Salmon & rice taggal lazac- és rizs tartalommal, melyet 3- és 15 kg-os kiszerelésben vásárolhatnak meg.

Az új táppal egyidejűleg a gyártó elkészítette a bárányos- és lazacos tápok összességét tartalmazó Bento Kronen Nutritional Balance SENSITIVE RANGE katalógust, melyet mellékletként megtalál.

Mellékletként továbbá a BENTO KRONEN NUTRITIONAL BALANCE és a BENTO KRONEN HAPPY LIFE katalógusokat olvashatják el.

Amennyiben a német nyelven is szeretnének – sokkal bővebb – információhoz jutni a tápokkal kapcsolatban, látogassák meg német nyelvű honlapunkat is, a magyar oldalról közvetlenül, vagy a www.tierarzt.hu begépelésével.

Főképpen a B.K.N.B. tápokkal kedvence szervezete minden ponton (bél, ízületek, szív, stb) mindent megkap amire szüksége van. Már néhány hetes etetést követően kedvence szőrén azonnal észre fogja venni a változásokat, ami selymesebb, fényesebb szőrben és a szőrhullás radikális mérséklődésében nyilvánul meg. 

A    BENTO KRONEN MACSKÁKNAK készőlő PRÉMIUM termékei a B.K. PRÉMIUM CAT elnevezés alatt szerepelnek (kitten, light adult cat). Ezek a tápok megsavanyítják a macska vizeletét, ezáltal is csökkentve a húgyúti homok kialakulásának veszélyét, ami főleg herélt kandúrokban fontos. Szőrbontó komponenst is tartalmaznak, ami segít feloldani a nyalakodáskor lenyelt szőrt. A "kedvezőbb" vizeletszagért yucca kivonatot tartalmaznak.

A KOMMERSZ kategóriában kedvező áron a VERSELE-LAGA LARA MENU márkanév alatt találhatunk konzerv- és száraz tápokat.

A kutya- és macska tenyésztőknek lehetőségük van csatlakozni a BENTO KRONEN TENYÉSZTŐI PROGRAMHOZ.

A tenyésztői programhoz való csatlakozáshoz ki kell tölteni a mellékletként megtalálható belépési nyilatkozatot, majd kinyomtatva postán a lapon levő címre  elküldeni, illetve e-mailben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre. Ezt követően postán kap a "tenyésztő" egy BENTO KRONEN TENYÉSZTŐI KLUB kártyát, amellyel patikánkban tenyésztői áron vásárolhat. A klubtagság  nem jár semmilyen kötelezettséggel (más tápot nem lehet etetni stb.).

Mellékletként megtalálják a BENTO KRONEN TENYÉSZTŐI KLUBHOZ tartozó BELÉPÉSI NYILATKOZATOT illetve A BENTO KRONEN PATIKAI ELADÁSI ÁRLISTÁT

Amennyiben a termékekkel és a tenyésztői klubbal kapcsolatban kérdése van a 06 (30) 3525819-es telefonon tájékozódhat.     

RocketTheme Joomla Templates